kerstboom201702En na de eufore dag van gisteren, vandaag weer een gekke dag. 't Is langzamerhand bijna kerst. En in de tuin willen we echte kerstbomen hebben. Dus vanochtend togen we naar Nijkerk waar we bij een idylisch kasteeltje twee kerstbomen aanwezen, die terplekke voor ons werden uitgespit. Lekkere kluit. Nu gaan ze in tonnen, na de kerst gaan ze de tuin in en zijn dit de laatste kerstbomen die we kopen (denken we nu).

Als we terug zijn drinken we koffie met Marion en Bertel die voorzichtig langzaam steeds verder binnen (en dus beschermd) komen te zitten, maar toch bij deze kou even rustig een kopje koffie drinken.

En dan komt de groep van 12 initiatiefnemers die vandaag Oosterwold onveilig maken langs... Vol ideeën gaan ze vast een mooi project van gezamenlijk 2,2 ha realiseren. Je ziet de dromen en waarom wordt ingestapt. Oosterwold is vast een goede plek voor jullie!

We starten met een wandeling buiten, maar moeten door de natte sneeuw al snel naar binnen. Een wonderlijk ontvangst in onze bouwplaats, waar ik ook de was nog had hangen.... Maar ja, soms moet je het nemen zoals het gaat. Dan komt ook Jan (beetje nat geregend) de laatste dingen voor zijn verjaarsfeest/concertje regelen. Fotograaf Eva komt binnen voor een project over leefstijl van bouwers in Oosterwold (nou tamelijk ongeorganiseerd dus..), ze blijft de middag. En dan schiet ook nog een van de afnemers van bomen en struiken binnen met een bedankje voor het organiseren van (29.000 bomen en struiken). Een bijzondere middag.

kerstboom 201703In aanwezigheid van Eva klussen we nog even door en zetten we de dennebomen in hun pot.

Als ze weg is, gaan we toch nog even snel met de lichtjes door.

We hangen net als vorig jaar ook weer lichtjes op het huis.

En net voor het echt donker wordt zet Marien alles nog even op de foto.

Wat ziet het er weer gezellig uit hè! Kunnen jullie weer zwaaien vanaf de A27.

kerstboom201701

Laat de kerst nu maar komen! 

primi sui motori con e-max.it