Wanneer we de kavel overgedragen krijgen, willen we zo snel mogelijk in het landschap gaan wonen. Landschap maak je namelijk door de omgeving te voelen en ervaren. Dat lukt het best als je er middenin woont. Daarom bouwen we zo snel mogelijk een "pionierwoning" die eenvoudige zelfstandige woonruimte wordt, die we later als logeerwoning of gastenverblijf kunnen gebruiken.

Het ontwerp lijkt qua dak op de grote woning, maar is (veel) kleiner.

Hieronder een foto van de maquette. (met dank aan Guido voor het maken van de kip)

 

Maar de pionierwoning is in de gesprekken met de architect nog het meest veranderd.

 

Links vanuit de grote woning bezien, rechts vanuit het ZO, waarbij je de grote woning op de achtergrond ziet. (overigens is op deze foto nog niet te zien dat het hele dak met zonnepanelen vol komt aan de Z zijde)

  

Links kijk je vanuit het oosten door het huis heen. Rechts kijk je vanaf het Noordoosten (als je vanaf Almere Buiten aan komt rijden).

 

primi sui motori con e-max.it