Op 12 mei komt Quirine Melssen een Connectieconcert geven in de Tuinkamer van het Paradijsvogelbosje.

 QuirineMelssenFlyer12mei2023

Ze zingt engelstalige ballads uit haar programma REVEAL, waarbij ze zichzelf begeleid op piano, met begeleiding van Martin Alvarez op cello.

Bij REVEAL komen twee verschillende werelden bij elkaar; de klassieke en de lichte muziek. Dat is een muzikale metafoor voor connectie.

We stellen graag ons Paradijsvogelpodium ter beschikking van kunstenaars die hun eigen programma willen brengen. Daarvan is dit een eerste initiatief.

Voor bestellen van kaarten, zie onderaan deze pagina

Uit de website www.quirinemelssen.nl: 

 “Muziek is zo krachtig en helend. Die kracht wil ik inzetten om zachtheid teweeg te brengen”

Bij de connectie-concerten creëer ik een gevoel van thuis en verbondenheid door een concert waarbij ik mijn persoonlijke gevoelens en ideeën deel. Daardoor ontstaat er een band tussen mij en het publiek maar eventueel ook tussen het publiek onderling. REVEAL bestaat uit Engelstalige ballads waarbij persoonlijke en uiteenlopende thema’s aan bod komen.

Quirine Melssen4WAAROM IS DIT OPTREDEN ANDERS DAN ANDERE CONCERTEN?

Bij het Connectie Concert stel ik mezelf open en kwetsbaar op en ga hiermee een gelijkwaardige band aan met de toeschouwer.

WAAROM CONNECTIE CONCERTEN?

Bij mijn vorige voorstelling “Vannacht naar Dag” ontdekte ik de waarde van het delen van een persoonlijk verhaal. Met name het helende effect en de verbindende werking. Tenslotte zijn we allemaal mens en zijn gevoelens universeel.

Ik mis vaak in de omgang tussen verschillende mensen/groepen het daadwerkelijk openstaan voor de ander. Dat is niet altijd een kwestie van niet willen. Je moet daarvoor ook een situatie hebben waarbij je de ruimte voelt om je open te stellen.

HOE ZIJN DE LIEDEREN VAN HET ALBUM REVEAL ONTSTAAN?

De liederen die ik gecomponeerd heb zijn het resultaat van momenten uit mijn leven waar ik in de knoop zat met iets of nadacht over een thema dat me bezighield. De liederen zijn een antwoord daarop en hebben bijgedragen aan een oplossing. Ze zijn een ideaal uitgangspunt om verder over door te praten en elkaar beter te leren kennen. Ik hoop met de muziek in het hart te raken en tot troost te zijn maar ook te in inspireren en wellicht anderen op nieuwe gedachten te brengen.

Kaarten bestellen:

QuirineMelssenKarawaneGraag van tevoren de kaarten bestellen door het gewenste aantal x 15 euro over te maken naar IBAN: NL10 RABO 0192 3749 31  t.a.v. Stichting Paradijsvogelbosje o.v.v. Quirine Melssen 12 mei. BetaalverzoekQuirineMelssen

U kunt ook klikken op deze link met betaalverzoek of de QR code hiernaast scannen

NB: U kunt aan de zaal wel contant betalen maar en met een betaalverzoek of QR code op uw betaalapp, maar niet met PIN.

Wilt u meer weten? 

Er is meer te lezen op de website van Quirine Melssen, en er staan ook een paar video's en een speellijst op Spotify.

primi sui motori con e-max.it