Afgelopen hebben twee buren: Ron en Johan en Anneke reuzestappen gemaakt en in een paar dagen een heel huis op de fundering neer weten te zetten. Dat geeft de wijk in een keer een heel ander aanzien, zoals deze prachtige foto gemaakt door Simon's drone laten zien.

Met het prachtige weer van de afgelopen dagen staan de huizen letterlijk te blinken en schitteren in de zon. Bij Albert en Janneke zijn het de super-glanzende dakpannen die voor extra lichtinval zorgen. Bij Ron is het de aluminium coating van de isolatie die oogverblindende aanblik biedt.

Glimdak 0230Maar hier blijft het niet bij, want we konden maandag weer nieuwe buren verwelkomen: Simon en Joke hebben de grond gekocht. Traditioneel is al geworden dat er een vlag wordt geplant. Omdat de dienst GEO nog niet geweest was, moeten we een beetje gokken, maar volgens Simon's GPS moet het aardig kloppen. Net als in

het wilde westen, kijkt hij met de ochtendzon uit op een groeiende wijk, en biedt het westen nog een uitzicht op de maagdelijke akker. (Vlagfoto's van Marjon)

IMG 20180420 WA0002uitsnede

primi sui motori con e-max.it