DSC 0667Vandaag is een bijzondere dag voor ons. Eén van de eerste aanwinsten op onze kavel was een zeecontainer. En wat waren we er blij mee! Het was februari, ijzig koud en wij maar bomen planten.... Dus we hebben alles in die container gedaan, eten, drinken, koken.. we hebben er nog net niet geslapen (dat deden we in de schuur). De laatste maanden was het een aangename opbergplek, maar we hebben steeds meer van onze spullen gewoon in huis.

Toen Simon en Joke (van nummer 50) een week of wat geleden hun kavel kregen, dachten wij... zouden ze al een container hebben. Dat bleek nog niet het geval. Dus wij gingen eens door de container en dachten, met een rondje langs de vuilstort hebben wij die container leeg. Voordat we dat doen hebben we Egon en Noortje nog even gebeld, die ons van ons schuldgevoel helpen, omdat we van waardevolle materialen afscheid nemen.

 

We wandelen even langs bij de buurman, ik noem 'm altijd Held Henk. Hij heeft apparaten voor alles wat we zelf niet kunnen tillen... (bijna dan ;-)). En vanochtend om 11 uur was het dan zover. Simon heeft tegels klaargelegd en wij hebben de container leeg. We waarschuwen onze directe buren dat auto's op de weg gevaar lopen want.... we gaan een container verplaatsen.. En over dat verplaatsen spreken beelden eigenlijk meer dan voor zichzelf....

DSC 0688DSC 0697DSC 0705uitsnede

DSC 0714DSC 0723DSC 0757

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC 0764En dan staat de container op zijn plek! Het eerste verticale gebouw op de kavel van Simon en Joke. Simon is zichtbaar in z'n sas. Hij is "Rondom gelukkig in Oosterwold".

DSC 0766uitsnedeEn dat snappen wij best! Komende begint ie met bouwen... In augustus kan ie er wonen....

En wij... wij keren terug naar de plek waar wij Domweg gelukkig zijn, nu we vrij uitzicht hebben zonder steeds tegen de tijdelijkheid aan te kijken. En hoe dat er uitziet.... Nou in eerste instantie vooral rommelig...

 

Maar ja, dat hoort een beetje bij ons geluk....

DSC 0784

 

primi sui motori con e-max.it