sloot0803Dit weekend was Roy weer een keer thuis. Goed dat kinderen uitvliegen, maar ook heel gezellig als ze dan weer even thuis zijn. Roy vindt het altijd lekker om helemaal los te gaan. Dus een klus als houthakken, of stevig graven.... Nou dit trof ik vanmiddag aan toen ik thuiskwam. De laarzen die hij aanhad bij het graven.  Verder hield hij alleen zijn onderbroek aan om lekker door te kunnen waaien tijdens het werken. Maar die foto's mogen niet op het net. Ze blijven er zo lang staan. Dus ... alleen de lege laarzen als "bewijs".

sloot0809Marien zegt me dat Roy 15 kruiwagens uit de sloot onder de eendenkooi uitgegraven zodat hier nu echt water in staat. Als ik foto's ga maken van waar Roy heeft gegraven verraadt deze kruiwagen, dat Roy in haast is vertrokken.... Deze kruiwagen heeft het amfitheater niet gehaald.

sloot0811

 

Maar hier is te zien dat de sloot nu toch echt water bevat. Stoer!

Twee jaar geleden liep de (kleine) graafmachine hierop vast. We hebben toen besloten de sloot een greppel te laten, totdat we hier energie voor hadden. Daar heeft Roy nu een begin mee gemaakt.

sloot0814

Ondertussen loop ik langs de bosrand door. Staatsbosbeheer heeft net gemaaid, dus daar kan je prima uit de voeten. Ik geniet van het feit dat de walnotenlaan zo lekker vorm krijgt.

sloot0816En hier is de grond terecht gekomen. Klaar om aan het amfitheater toe te voegen.

sloot0817

En dan loop ik nog even langs de Singel terug. Je kan er niet fietsen.... Maar ik vind 'm charmant en kan er erg van genieten!

Dank Roy voor je hulp!

sloot821

 

primi sui motori con e-max.it