DSC 6197Vorige week vrijdag hebben we met de vereniging opnieuw vergaderd. Twee dingen die daarbij aan de orde kwamen waren het geplande onderhoud aan de weg en het aan elkaar verbinden van de twee wegdelen van de Frederik van Eedenweg. Daarnaast hebben we met elkaar de gewenste snelheid van de weg bepaald. Want we zijn het met elkaar eens: in onze straat is een rustig tempo van vervoer gewenst. Aan de weg wonen al gezinnen met kinderen die op en aan de straat spelen. Daarnaast is behoedzaam rijden op een halfverharde weg gewenst. Het bestuur heeft daarop twee nieuwe verkeersborden besteld en neergehangen.

wegtrillen 0464En dan moeten die borden natuurlijk ook opgehangen:

wegtrillen 0470

 

En dan komt woensdag een maat van Gert-Jan Bon (die zelf even niet een goede machine had) met een grote shovel om de weg aan elkaar te maken en de oude wegdelen te onderhouden.

WegTrillen6 133325782

 

Zodat de weg er weer mooi stevig uitziet. En als de shovel klaar is, moet de weg getrild worden. Dat is een klus van vele handen maken licht werk: We sturen een mailtje rond .... Wie komt even een uurtje of anderhalf uur trillen over de weg.... wegtrillen 0491En daar geven veel mensen gehoor aan. WegTrillen7 093106355

WegTrillen6 163815040

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WegTrillen7 103912111

 

 

En dan heb ik nog niet alle trillers op de foto gehad! Samen zijn we sterk!

En dan ziet het er toch prachtig uit? Vinden jullie ook niet!

wegtrillen 0483

primi sui motori con e-max.it