DSC 6506Dat we aan de Frederik van Eedenweg regelmatig gezamenlijk een klus klaren hebben we al een aantal keer gedemonstreerd. Deze weken is dat weer het geval.

Op de Frederik van eedenweg kun je inmiddels een rondje rijden. Da's fijn, want dan rijden grote vrachtwagens de weg veel minder stuk. Maar het betekent ook dat er langs de weg steeds meer mensen wonen, die soms 's avonds of 's ochtends in het donker aankomen of vertrekken. In de ledenvergadering hebben we afgesproken hiervoor witte paaltjes met reflectoren langs de weg te zetten. Tenminste voorlopig hechten we nog erg aan dat het hier echt lekker donker kan zijn.

DSC 0584

Hiervoor hebben we houten paaltjes gekocht. Die schuren en zagen we met z'n allen. En daarna gronden en schilderen we ze. In die fase zijn we nu... binnenkort gaan we de paaltjes in de grond zetten.

Het is wel mooi dat hiervoor toch ook steeds weer vrijwilligers zich aandienen.

DSC 6508DSC 6511En als Beatrijs, Jannie, Rob en Alice hebben geschuurd.... komt niemand mijn ramen wassen.... ;-)

DSC 6522

Alice heeft haar speciale schilderjurk meegenomen.

En dan schuift Ronald aan voor de laatste schuur en zaag acties.

DSC 6540De laatste paaltjes schilderen Marien en Marie-José (en daar hebben we geen foto's van gemaakt. hihi. Afijn nu 88 paaltjes verder. Dus ze komen zo'n 13 meter uit elkaar te staan.

Toch blijft het heel bijzonder om steeds opnieuw zo een beroep op mensen te kunnen doen. Gezellig en betaalbaar...

Meer samenwerking bekijken? klik dan op het eerste deel van dit verhaal.

 

 

primi sui motori con e-max.it