ALVPanorama 2bWe zijn met de wijk actief geweest afgelopen week, dus dat levert veel blogjes op. Afgelopen zaterdagmiddag hebben we een ledenvergadering van de Vereniging Frederik van Eeden gehouden. Sinds Corona doen we de vergadering het liefst buiten, en dit keer werkte het weer zeker mee. Dus toog iedereen rond vier uur met eigen stoeltjes naar de grote tuin van Joost en Aletta.

ALV april 3170Marie-José heeft als voorzitter de agenda minitieus voorbereid; bij gebrek aan een powerpoint presentatie in de buitenlucht plakt ze een flapover op het raam.

DSC 2839

ALV april 3173

DSC 2850

We zitten midden in onze grootste klus: de aanleg van de definitieve toplaag voor de kavelweg. We hebben afgesproken de leden goed op de hoogte te houden, en een vergadering bijeen te roepen, wanneer we de grens van de onvoorziene kosten bereiken.

Om de opdracht bij de aannemer Erik Brouwer Bestratingen tot een goede afronding te brengen, hebben we aan de leden een iets ruimer mandaat gevraagd, zodat we naar verwachting de aanleg kunnen afronden. Maar dat weten we uiteraard pas bij de eindafrekening. Mooi dat we de besluiten met unanieme stemmen kunnen nemen.DSC 2844

Het is heel fijn dat we de werkzaamheden zien vorderen, zowel voor de klinkerweg, de bermen alsook de 28 inritten, en de 8 bloembakken die dienen als snelheidsremmende maatregel.

 

 

Na afloop is er nog tijd voor een buurtborrel. Ook de jongste buurtbewoner van de nieuwe bewoners Tim en Maite vermaakt zich prima. Fijne wijk hebben we!

 

ALV april 3179

ALV april 3178

ALV april 3176

ALV april 3177

 

 

 

 

 

ALV april 3175

ALV april 3180

ALV april 3171

primi sui motori con e-max.it