Panorama Keuken

Zo was de keuken begin april toen we gingen verhuizen van het kleine huis naar het grote huis. Lekker industrieel met links achterin een echte computerhoek. Prima! En fijn dat ie af is. Nu we een half jaar verder zijn is af niet goed genoeg meer, maar komt de vraag wat dan toe te voegen. Zo hingen we eerder een kleed met een verhaal aan de muur om gezelligheid toe te voegen. 

DSC 0092De hoek van de computer was wat donker en we kregen de bovenste rand van het beton niet mooi. Dan is de vraag blijf je daarmee pielen of ga je een echt statement maken. In eerdere woningen hebben we "grapjes" met spiegels uit gehaald. En telkens leverde dat uiteindelijk leuke plekken op. Maar je moet een beetje handig zijn, want spiegels waar je voortdurend in zit te kijken zijn niet fijn. Kijk je dan in zo'n computerhoek niet voortdurend jezelf aan? Nou nee, als je het beeldscherm voor de spiegel zet niet. En de lol is: ik kijk nu voortdurend via de spiegel naar onze voortuin...

spiegelskeuken294

Dus.... toen we de spiegels voor de badkamer bestelden hebben we ook spiegels voor deze wand besteld. En dat is best spannend... want het stukje muur boven het aanrecht linksonder en rechtsboven een rechte hoek, maar twee niet rechte hoeken. En dat ging dus eerst mis. We weten niet waar in de communicatie we elkaar niet hebben begrepen, maar het moest over.... Gelukkig ( ;-) ) was de spiegel in transport beschadigd geraakt en moest ie sowieso over of ie nou goed was of niet. 

spiegelskeuken408

 

 

Dus niemand hoefde ingewikkeld te doen, dit werd gewijzigd... En ja wat is dan het resultaat?

Dat zie je hieronder: spiegelskeuken434

Spiegeltje, spiegeltje, weg is die wand!

 

 

Wij zijn best tevreden! 

spiegelskeuken439

primi sui motori con e-max.it